Wie, Wat en Waarom ?

Koppen voor sitebeeld_rood


Wie is ‘Ontwerpzaken door L’Atelier Echelle 1 sur 1’ ?

Ontwerpzaken is een ruimtelijk ontwerpbureau. Het is opgezet met de gedachte een plek te maken voor ontmoeting, uitwisseling en discussie. Een plek waar ideeën gerealiseerd worden. Met een eigen collectie en met de mogelijkheid in opdracht een ontwerp te laten maken.


Wat doet Ontwerpzaken ?

Ons Atelier ontwerpt bijvoorbeeld meubels en keramiek. Ook verzorgen wij ontwerpen voor interieur en exterieur.  Met een bijbehorend bouwplan, tekeningen en de realisatie van het bouwproject. Van ontwerp tot uitvoer werken we aan verscheidende disciplines .


Waarom werken met Ontwerpenzaken ?

Wij maken ontwerpen met een ‘glimlach’. Wie voor Ontwerpzaken ‘Atelier Echelle 1 sur 1’ kiest, kiest voor plezier met een ‘relativerende’ glimlach. Deze basis ontstaat door een bewuste keuze in materiaal, ideeontwikkeling en manier van maken. Wij zijn altijd geïnteresseerd in communicatie en interactie. Een thema wat ons zeer aanspreekt is het thema ‘symbool en betekenis’. Een symbool als vorm en drager van een betekenis. Bekijk de inhoud van ons gedachtegoed dat is waar Ontwerpzaken voor staat. De taal van vorm en betekenis spreekt voor zichzelf.


logo naam

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s