Ontwerp, tekenen en realisatie

stappen.ontwerpzaken


Wat zijn de ‘stappen van aanpak’ ?


Kennismaking : Uitwisseling van wensen, ideeën en mogelijkheden. Een globale kostenbegroting wordt gemaakt. (tarief gratis)

Voorstudie:  Een analyse van de mogelijkheden. Presentatie van de eerste schetsen, modellen of sfeerbeelden. De opdracht voor de ontwerpfase wordt gegeven. Met definitieve begroting (tarief aanbetaling van 30 procent).

Schetsen en Ontwerpen:  Inmeten en materiaal voorstellen. Uitwerking van de schetsvoorstellen. Vertaling naar werktekening(en).  Aanleveren werktekening(en).  Afronding van de ontwerpfase. (tarief afrekening ontwerpfase)

Definitief ontwerp: Communicatie over eindontwerp. De opdracht wordt gegeven voor realisatie. Bespreken van vorderingen en realisatie. Definitieve begroting. (tarief aanbetaling van 30 procent)

Voorbereiding voor het maken: Aanlevering van tekeningen voor interieur/exterieur. Of meubeltekeningen. Aanvraag van offertes voor realisatie.

Begeleiding van het maken: Contact leggen met uitvoerders. Intermediair tussen klant en uitvoerders, begeleiding bij de uitvoering. (tarief eindafrekening)

(Op) Levering


logo naam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s